Gratis e-books

Gratis e-books! We delen hier bij wijze van voorpublicatie een aantal van onze vertalingen die we in het Apollinaire-jaar 2018 uit gaan brengen. Er komen regelmatig nieuwe e-books bij, dus hou deze pagina in de gaten.

Guillaume Apollinaire, Wijlen Alfred Jarry

gratis-e-books-Apollinaire-wijlen-feu-alfred-jarry-ebook-coverHet beroemde anekdotische in memoriam waarin Apollinaire feiten, herinneringen, verzinsels, onjuistheden en oprechte bewondering samensmeedt tot een toepasselijk monument voor zijn literaire voorloper en vriend Alfred Jarry. Dit is het begin van de mythe van Jarry als levend kunstwerk, die in alles wat hij deed literatuur bedreef. Voorpublicatie van een selectie van non-fictie van Apollinaire. Download gratis e-book Guillaume Apollinaire, Wijlen Alfred Jarry (Feu Alfred Jarry).

Guillaume Apollinaire, Onze vriend Méritarte

vriend-ami-meritarte-apollinaire-thumbMini-e-book. Eerste voorpublicatie van de complete vertaling van Le Poète assassiné, die we in 2018 gaan uitbrengen. Apollinaire had een grote liefde voor gastronomie en sappige verhalen en was gefascineerd door de vernieuwing van de kunsten. In dit klassieke korte verhaal komen deze drie elementen samen. Download gratis e-book: Apollinaire, ‘Vriend Méritarte’ (pdf).